sâmbătă, 13 februarie 2010

Concluzii de la Viena

Ieri seara am vorbit cu Monica, doar ce intrasera in tara si se indreptau spre Constanta.

Sfatul doctorilor de la Viena a fost sa intrerupa chimio si radioterapia, care au avut efecte devastatoare asupra lui Florin, inlusiv un ulcer declansat din pricina asta ca si cum nu era indeajuns ceea ce avea deja, zilele acestea s-a simtit ingrozitor de rau ca urmare a reactiei organismului in urma chimioterapiei.

Vor urma schema de tratament a celor de la Viena, vestea buna este insa ca vor face tratamentul la Bucuresti pe baza unei scheme transmise de doctorul Raderer. Este vorba despre o doamna, prof. dr. Anghel Rodica, cu care colaboreaza ei si desi este doctor particular si vor trebui sa plateasca tratamentul, sumele la care se vor ajunge vor fi mult mai mici comparativ cu cele la care s-ar fi ajuns daca ar fi trebuit sa mearga la Viena.

Domnul doctor Cik nu a spus un pronostic, a afirmat ca sansele ar fi de 50 cu 50, intrucat cursul ulterior al evenimentelor vor depinde de foarte multe alte cauze, inclusiv de puterea lui psihica; stim cu totii ca minte omului este cel mai puternic motor care ne poate duce si in sus, dar si in jos.

A vorbit din nou la telefon cu medicul si i-a spus ca deja i-au trimis pe e-mail primele indicatii cu care vor trebui sa mearga la Bucuresti. Am sa revin cel mai probabil maine cu amanunte, dupa ce va ajunge Monica la constanta si ne va spune mai multe amanunte.

Later EDIT:


Monica a ajuns la Constanta si ne-a spus ca maine pleaca la Bucuresti iar luni dimineata au programare la profesor dr. Anghel Rodica recomandata de cei de la Viena.

"Stau prost cu timpul, imi vad copiii doar azi si maine putin si iar plecam. Sunt putin data peste cap. Pot vorbi oricand la telefon, insa. Va rog nu va suparati ca nu am scris direct pe blog. Dar Theo ma pupa continuu de cand m-am intors si Crina nu mai conteneste cu povestile de la scoala de saptamana asta. .... trebuie sa o ascult si sa vorbim .... nu vreau sa fie prea mare ruptura dintre noi, mai ales ca lipsim asa de mult de acasa.


Cu Dumnezeu inainte...

2 comentarii:

  1. Ma bucur ca sunt totusi, vesti bune. Chimioterapia este o plaga pe care, vrem nu vrem, ni se impune in situatia asta, dar numai D-zeu stie cat mult rau poate face...
    Bine ca exista si o alta directie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Am preluat și eu pentru a doua oară. Să vă ajute Dumnezeu cu sănătate (vindecare) pentru Florin și putere pentru cei apropiați!

    RăspundețiȘtergere