duminică, 7 februarie 2010

Update

Am vorbit adineaori cu Monica, pleaca acum cu Florin la urgenta.

Nu se simte bine deloc, are dureri foarte mari in capul pieptului si burta i s-a umflat. I-a dat un antispastic si nu stia ce sa faca, daca sa mearga cu el la Urgenta Spitalului din Constanta, fiindu-i teama sa nu ii opreasca acolo, fiindca maine Florin trebuie sa fie din nou la Bucuresti ca sa continue tratamentul.

Am sfatuit-o sa nu intarzie sa mearga la urgente macar pentru a vedea daca nu e ceva ce trebuie facut de urgenta inainte de a ajunge la Bucuresti, sa ii puna niste perfuzii si calmante, sa faca o ecografie.

O sa ceara o salvare ca sa ii duca maine la Bucuresti.

O voi suna mai tarziu. Sa ne rugam pentru ei!

Later edit: Am vorbit din nou cu ea, au chemat salvarea sa il ia de acasa ca sa aiba prioritate la urgenta, l-au bagat in perfuzii, l-au palpat, eco, a avut si putin tranzit, acum e mai linistit, vor pleca in dupa amiaza asta la Bucuresti.

Maine vom avea o intalnire importanta cu cineva care s-ar putea sa ne ajute cu o donatie, nici nu va imaginati de cati bani este nevoie pentru TOT...

Va rugam, nu il uitati pe Florin!

Un comentariu:

  1. Incercati la Spitalul Sf. Pantelimon, la doctorul Bogdan Socea, este un gastroenterolog foarte bun,aceasta este adresa de mail bogdansocea@zappmobile.ro!
    Multa sanatate

    RăspundețiȘtergere